Šef kuhinje

 

 

Šef kuhinje restorana „šaran“
od 2004. godine

Nenad Lučić

Sam za sebe Nenad kaze: ”kuhinja je moja misija – za pristup kuvanju kao vrsti umetnosti”.

Svi specijaliteti restorana Saran su njegova licna tvorevina.Ima izuzetno izgradjen osecaj za ukus hrane koju sprema I uci I poducava svoj kolektiv u kuhinji.Za njega postoji samo jedan zahtev, a to je: „SIROVINA VRHUNSKOG KVALITETA”.

Sve ostalo je bogatstvo njegove duše koja ima direktan odraz u ukusu njegove hrane. Hobiji u slobodno vreme su mu slikarstvo i vajarstvo. Strastveni je i pecaroš,veliki broj sati pecanja na Dunavu, Savi i Tisi. Duh slobode se oseća u njegovom radu i pristupu upravljanju kolektivom. U njegovom timu uvek vlada izuzetno dobro raspoloženje a red, rad i disciplina su principi koji se ne diktiraju već se sami nameću i sprovode kao rezultat ukupnog pristupa kuhinji, kuvarskom pozivu, restoranu i osoblju. Potiče iz izuzetne porodice gde je stekao prve osnove poštovanja sebe i svog okruženja, osnove doslednosti i vrednog rada, što kolegama i kolektivu daje sigurnost i izuzetnu odgovornost prema profesiji iI poslu koji obavljaju. Nenad Lučić je hrabar šef, koji ne preza od izazovnih situacija, uvođenja noviteta i praćenja trendova ali isto tako veoma odgovoran šef koji stoji iza svojih odluka, koje donose vrhunske poslovne rezultate bezmalo skoro 20 godina u ovom restoranu.

Preporuke šefa kuhinje

 

Specijaliteti od ribe i morskih plodova

Vrhunska priprema i posvećenost poslu čine da naša jela pored toga što izgledaju lepo predstavljaju
pravi užitak za vas i vaša nepca

Hobotnica na žaru

Fileti šarana na gurmanski način

Gambori i Dagnje na buzaru

Dezerti

Creme suzette

Čokoladna torta

Tiramisu

Naš tim

Mi smo srce restorana Šaran, mi kuvamo sve za Vas.

Šef kuhinje Nenad Lučić sa svojim zamenicima Nenadom Todorovićem i Dragutinom Majkićem. Od ulaska sirovine u restoran preko spremanja do servisa na tanjiru sve prođe našu kontrolu.

Svi specijaliteti našeg restorana koji se spremaju u tiganju a nije ih malo, su naših ruku delo.

Nas dvojica smo majstori za hranu sa roštilja.

Mi radimo pripremu ribe i radimo na fritezama i konvektomatu.

Mi Vam spremamo sve ono čime počinjete ručak i večeru a zove se hladna predjela i salate.

Mene zovu „Slatka“ i ja Vam spremam sve one domaće kolače i poslastice.